Taekwondo Koryo Den Haag is voor de derde achtereenvolgende keer de beste taekwondoschool van Nederland!

Op zaterdag 7 mei 2016 werden in het Topsportcentrum in Almere de Nederlandse Kampioenschappen Olympisch sparren voor cadetten, (12-14 jaar), junioren (15-17 jaar) en senioren (18+) gehouden. De beste vechters uit het land kwamen bijeen om voor de titel te vechten in de verschillende gewichtsklasses in het olympisch taekwondo. De NK is alleen voor atleten in de A-klasse, atleten moeten de rode of zwarte band hebben.

Het team van Koryo heeft een absolute topresultaat behaald door maar liefst 7 x Goud, 11 x Zilver en 8 x Brons te winnen. Van de 27 deelnemers vielen er maar liefst 26 in de prijzen! Met dit voortreffelijke resultaat werden zij in het teamklassement ook eerste van Nederland! Koryo is sinds 2014 het beste taekwondoteam van Nederland. Een resultaat waar ze trots op kunnen zijn.

Op maandag 16 mei 2016 reist coach Manni Zareei met topsporter Dina Pouryounes naar Montreux in Zwitserland voor de Europese Kampioenschappen voor senioren. Op donderdag 19 mei zal zij strijden om de Europese titel in de damesklasse tot 46 kilogram. Later dit jaar zal Taekwondo Koryo Den Haag naar het nieuwe Zuiderparkcomplex verhuizen om daar op een professionele manier te kunnen trainen met het wedstrijdteam.

Translate »