Trainers

Taekwondo Koryo - Den Haag - Wassenaar - Scheveningen - Rijswijk.

Jafar Zareei

hoofdtrainer

Grootmeester Jafar Zareei is in het bezit van de 9e Dan Taekwondo volgens de eisen van de World Taekwondo Federation en de 2e Dan Hapkido. Tevens heeft hij in 1998 in Kukkiwon, het hoofdkantoor van de WTF in Korea, het diploma Internationaal Instructeur derde klas behaald en in 2005 het diploma Internationaal Instructeur tweede klas. In 2007 heeft hij als een van de weinige buiten Korea, de certificaat behaald voor de eerste klas.

Naast instructeur is grootmeester Zareei bijna 10 jaar actief geweest voor de ETU (Europese Taekwondo Unie) waarin hij onder meer voorzitter was van de technische commissie. Binnen de TBN (Taekwondo Bond Nederland) is de heer Zareei voorzitter van de technische commissie (waarin de hoogste dangraadhouders van Nederland zitting hebben) en de ‘Danexamen Commissie’ (die de exameneisen opstelt voor de examens voor de nationale danexamens). Naast deze werkzaamheden maakt hij tijd vrij om te examineren op danexamens en is hij één van de topcoaches van het Nederlandse team bij diverse internationale toernooien en kampioenschappen en internationaal stijljurylid.

Voorts verzorgt hij seminars over de hele wereld en traint hij zelf ook regelmatig in Zuid-Korea, het land waar taekwondo vandaan komt.
In 2015 heeft hij de oeuvreprijs ontvangen uit handen van sportwethouder Baldewsingh tijdens het Haags Sportgala.
Van 2015 tot 2020 zat de grootmeester in de Adviesraad voor Sport van de gemeente Den Haag

Taekwondo Koryo - Den Haag - Wassenaar - Scheveningen - Rijswijk.

Mazdak Zareei

trainer

Mazdak Zareei traint taekwondo sinds zijn 5e en heeft de zwarte band van Taekwondo Bond Nederland (TBN) en World Taekwondo Federation (WTF). Sinds 1999 geeft hij les aan zowel kinderen als volwassenen. Nu geeft hij les in Den Haag en Wassenaar. Mazdak is enige jaren lid geweest van de Nationale Sparringselectie en heeft vele nationale en internationale prijzen gewonnen. Hij heeft in 2001 zijn trainersdiploma (TBN) gehaald en in 2007 heeft hij de internationale trainersopleiding van de Kukkiwon (World Taekwondo Headquearters) in Korea gevolgd.

Tijdens de Olympische Spelen in 2008 heeft hij als vicevoorzitter de TBN vertegenwoordigd in Beijing. In 2009 is hij geslaagd voor een krachtingscursus van de National Strength and Conditioning Association (NSCA). Vanaf 2009 is hij actief als scheidsrechter en teamleider tijdens nationale –en internationale wedstrijden.

Mazdak is afgestudeerd op ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden en werkt bij de Rabobank.

Translate »