mooie prestaties van Dina en Machario

Machario en Dina zijn in Antalya, Turkije geweest voor de Europese Clubkampioenschappen (G-1 toernooi met 1000 deelnemers uit de hele wereld) en de Turkish Open kampioenschappen (G-2 toernooi met 2000 deelnemers uit de hele wereld).

Eerst mocht Machario starten op de EK clubs in de senioren herenklasse -58 kilo. Na een vrijloting in de eerste ronde, mocht hij aantreden tegen het nationale team van Hongarije. Machario vocht scherp en won met overmacht. Bij een voorsprong van 13-4, werd de Hongaar gediskwalificeerd wegens teveel strafpunten. In de kwartfinale trad Machario aan tegen het nationale team van Azerbaijan. Machario heeft gestreden maar trok helaas aan het kortste eind en verloor de wedstrijd nipt met 10-11. De Azerbaijaan won uiteindelijk het Goud in deze klasse.

Dina behaalde de volgende dag Brons. Na een vrijloting en overwinningen op Turkije en Frankrijk verloor ze nipt van een sterke Turkse tegenstander met 12-14. Een mooie Bronzen medaille is het resultaat!

Ook mooi nieuws is dat ze nummer 10 staat op de nieuwe Worldranking van februari!! Van harte gefeliciteerd champ.

Na het EK clubs volgde de Turkish Open. Na 5 zware gevechten, heeft Dina een prachtige Gouden medaille behaald in Antalya! Na een zenuwslopende finale versloeg ze Turkije met 20 punten verschil! Van harte gefeliciteerd Dina.

Gold!!! After 5 fights Dina won a Gold medal at the Turkish Open G2!!

 

 

Translate »