WK junioren in Tunesië

Het Nederlandse Junioren Team is vertrokken naar Hammamet, Tunesië voor de Wereldkampioenschappen voor junioren (-18) en het kwalificatietoernooi voor de Jeugd Olympische Spelen. Onze Jeremy Mansveld start op de WK in de heren klasse -51 kilo en bij de Kwalificatie voor de YOG in de heren klasse -55 kg.

Het Nederlandse team bestaat uit:
Kiran Chitaroe (heren -45 kg)
Jeremy Mansveld (heren -51 kg)
Nisrine Lamnadi (dames-63 kg)
Isabeau van Droffelaar (dames +68 kg)

Wij wensen alle sporters en de coaches Thijs Oude Luttikhuis en Manni Zareei veel succes en plezier toe in Hammamet!

Tomorrow the Dutch National Junior Team travels to Hammamet, Tunisia for the World Junior Taekwondo Championships and the Youth Olympic Games Qualification Tournament. We wish the Dutch Team the best of luck!

Translate »