11 gedachten over “International Ans Trophy (Belgie).”

  1. Het was ff vroeg opstaan ( maar het winteruurtje maakte dat weer ruimschoots goed natuurlijk:tongue:) en een flink stuk rijden maar dat heb je er natuurlijk wel voor over. Het gedeelte voor de aspiranten was goed georganiseerd en heel leuk om te zien. Bij de grote was dit iets minder goed georganiseerd maar het feit dat we daar gewoon alles wonnen maakte ook weer een hoop goed. Het was een hele hele lange maar wel leuke dag. Iedereen van harte gefeliciteerd met de prijzen. Het was bijzonder leuk om te zien hoe een ieder van Koryo elkaar aanmoedigde. Van de zwarte banders tot bij wijze van spreken de witte banders. Echt heel leuk om te zien. En ook nog wat geleerd die dag van meester Mannie. Als je aanmoedigd moet je niet hup roepen maar gewoon heel hard ja. Sorry Mannie we zullen er aan denken. 😉

  2. Het was inderdaad ontzettend leuk om weer met de FAMILIE op stap te gaan. Het was wel jammer dat enkele leden van onze familie op deze dag ontbraken, maar de resultaten van onze vechters hebben dit gemis ruimschoots vergoed. Zeg "een supporter" vergeet volgende keer niet je naam erbij te zetten. Al heb ik een ontzettend groot, vaag vermoeden wie je bent. :tongue:

Plaats een reactie

Translate »