Workshop mentale voorbereiding voor wedstrijdsporters Koryo.

Met behulp en bemiddeling van het Olympisch Steunpunt Regio Den Haag, heeft de heer Frits Avis een workshop geven tbv de mentale voorbereiding op wedstrijden. Een erg groot gedeelte van onze wedstrijdsporters waren aanwezig en luisterden aandachtig naar de workshop welke de heer Frits Avis gaf. Deze workshop was ernorm leerzaam en vol interactie met onze sporters. Onze sporters hadden geen idee van wat ze konden verwachten van deze workshop en waren allen blij verrast met de basis , zoals de heer Avis hen geleerd heeft. De sporters moeten alle informatie nog op zich laten inwerken en ik kreeg al direct positieve reacties van onze sporters. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en SC Koryo wil hierbij de heer Frits Avis en het Olympisch steunpunt regio Den Haag hartelijk danken voor deze workshop.

1 gedachte over “Workshop mentale voorbereiding voor wedstrijdsporters Koryo.”

Plaats een reactie

Translate »