Jaarlijkse Koryo Clubwedstrijd

Afgelopen zondag vond onze jaarlijkse clubwedstrijd plaats. Vele jeugdige maar ook onze volwassen sporters namen deel. Variërend van vijf tot vijftig jaar streden meer dan 100 van onze sporters om het eremetaal.

Koryo Clubwestrijd 2008

De poules waren zo eerlijk mogelijk ingedeeld. Er werd dus rekening gehouden met de graduatie, leeftijd en niveau van de sporters. Voor velen was het de eerste keer dat ze aan een wedstrijd deelnamen en waren zichtbaar zenuwachtig. Dit mocht de pret echter niet drukken. Want uiteindelijk heeft iedereen goed zijn/haar best gedaan. Tussen de wedstrijden door werd een demonstratie gegeven door onze wat meer ervaren sporters. Dit werd door het publiek met veel enthousiasme ontvangen. Twee jeugdige sporters, Tom Snaphoan en Jane Koorevaar ontvingen ook een aanmoedigingsprijs.
Deze wedstrijddag verliep vlekkeloos mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers en vele ouders die een handje meehielpen. Na afloop zijn wij met een grote groep gaan eten bij de Chinees om de dag gezellig af te sluiten. We kijken er nu al naar uit om het volgend jaar weer te organiseren!

3 gedachten over “Jaarlijkse Koryo Clubwedstrijd”

Plaats een reactie

Translate »