NK Poomsae 2008

Aan de Nederlandse Kampioenschappen Poomsae in Hendrik Ido Ambacht op zondag 16 november jl. hebben een zestal sporters van Koryo deelgenomen, en met succes.

Fatih Ural heeft in een spannende strijd de eerste prijs weten te bemachtigen in de jongensklasse, aspiranten. Dewi den Dulk heeft bij de aspiranten, de tweede prijs gewonnen in meisjesklasse. Bij de paren zijn Dewi en Fatih op de tweede plaats geeindigd. Ook de volgende sporters zijn in de prijzen gevallen: Monique Hoog, tweede prijs individueel en paar Akif Celebi, tweede prijs individueel en paar Dewi heeft samen met Michelle Schellevis en Ornella Wessel in de categorie teams bij de meisjes ook de tweede prijs gewonnen. De sporters van Koryo mogen trots zijn op het resultaat! Voor het volledige resultaat klik NK Poomsae

3 gedachten over “NK Poomsae 2008”

Plaats een reactie

Translate ┬╗