Boeskool toernooi 2008

Op zaterdag 13 december 2008 werd in Oldenzaal de jubileum uitvoering van het Boeskool toernooi gehouden. Budo vereniging Hantei uit Oldenzaal bestaat dit jaar 40 jaar en organiseerde het 21ste Boeskool toernooi.

Aan dit jubileum toernooi deden deelnemers mee uit de volgende landen :

 • Nederland
 • Belarus
 • Griekenland
 • Schotland
 • Nigeria
 • Zweden
 • Rusland
 • Iran
 • Duitsland
 • Letland
 • Italie

Wij hebben de volgende resultaten behaald :

 • Goud : Murat Uyanik
 • Zilver : Ahillya Karia , Raees Abdoel, Zayd El Hadje.
 • Brons : Vikash Sewnundun, Joel Remak.

Zelfs de K1 legende Peter Aerts was als bezoeker aanwezig op dit toernooi. We weten dat Peter Aerts een groot sportman is, maar op het toernooi liet hij duidelijk zien dat hij ook een geweldige persoonlijkheid is. Ondanks dat hij met zijn kinderen een dagje kwam kijken, nam hij alle tijd om iedereen een handtekening te geven en op de foto te gaan met iedereen wie dit aan hem verzocht.

5 gedachten over “Boeskool toernooi 2008”

Plaats een reactie

Translate »