Open Rijnwoude 2008 Sparring

Op zondag 30 november 2008 was het “Open Rijnwoude 2008 Sparring” in Koudekerk aan de Rijn. Eindelijk weer een toernooi lekker dicht bij huis en een toernooi waarin onze jeugd en pupillen ook weer het strijdveld op konden. De organisatie was prima en de sfeer onderling nog beter. Nog nooit hebben wij ouders zo hard horen schreeuwen, brullen en juichen. Mede door het strakke schema van de organisatie vond de prijsuitreiking al om 17.00 uur plaats en konden wij op een redelijk tijdstip, met een hoop prijzen op zak, naar huis toe gaan. In totaal hebben wij 11 eerste plaatsen, 9 tweede plaatsen en 13 derde plaatsen behaald. Een fantastisch resultaat, waarbij wij vooral de jongsten onder ons willen complimenteren voor hun strijdlust en doorzettingsvermogen. 1ste plaats Faissel Asserti Zayd El Hadi Nora El Hadi Sonu Jethoe Volkan Ozkeles Loïcq Rabarison Jess Toetenel Fatih Ural Pricilla Wammes Quincy Wols Murat Uyanik 2de plaats Dylan Bravenboer Said Ghobad Cem Guneyli Michelle Schellevis Vinita Sewnundun Ornella Wessel Damian Mansfeld Mitchel Toetenel 3de plaats Noer Abdoel Melissa Baum Manuela Baum Dewi den Dulk Radikesh Ramdas Denise Schellevis Sharona Wariso Esmeray Agirman Enes Celebi Julian Dolan Kelly Elsholz Joey Mijden Menoo Nachtegaal Mert Ozkeles

5 gedachten over “Open Rijnwoude 2008 Sparring”

Plaats een reactie

Translate »