Nederlandse Kampioenschappen Sparring 2009

Op zaterdag 17 januari 2009 werd in Dordrecht het NK Sparring 2009 gehouden.

’s Ochtends mochten onze aspiranten en junioren het strijdtoneel op. Met succes, want met de aspiranten en junioren heeft Koryo de volgende resultaten behaald:

Goud: Angie Gonsalez & Fatih Ural Zilver: Ornella Wessel, Manuela Baum, Murat Uyanik en Zayd El Hadi. Brons: Pricilla Wammes, Sharona Wariso, Varsha Mangroelal en Quincy Wols. Na de aspiranten en junioren konden de senioren strijden om de nationale titels. Joel en Danny waren lekker op dreef en Suraya moest helaas het onderspit delven. Het toernooi werd in de middag stopgezet, omdat een deelnemer tijdens zijn wedstrijd onwel was geworden. Meer informatie kunnen jullie vinden op de website van de TBN. Het NK Sparring 2009 zal voor de senioren op een nog te bepalen datum voortgezet worden. Taekwondo Koryo wenst de deelnemer veel beterschap toe!

6 gedachten over “Nederlandse Kampioenschappen Sparring 2009”

Plaats een reactie

Translate »