US Open 2009

Van 12 t/m 15 februari heeft de US Open plaatsgevonden in Las Vegas. Aan dit grootse evenement deden dit jaar 1935 deelnemers mee van over de hele wereld.

Voor Joel Remak en Raees Abdoel was het voor het eerst dat zij met de nationale senioren team deelnamen aan een A-toernooi van de WTF. Joel heeft de volgende partijen gedraaid: 1e partij, 6-0 gewonnen van Australie 2e partij, 7-0 gewonnen van USA 3e parti,j 3-2 gewonnen van Kuweit 4e partij, 0-2 verloren van USA Raees’s partijen: 1e partij, 5-0 gewonnen van USA; 2e partij, gewonnen van Irak; 3e partij, 5-0 gewonnen van Zweden; 4e partij, 1-2 verloren van de Dominicaanse Republiek (poulewinnaar). Beide sporters hebben zeer goed geknokt maar zijn net buiten de prijzen gevallen. Al met al een zeer goed resultaat voor onze sporters! Op http://usa-taekwondo.us/ is meer informatie te vinden over de US Open 2009. Een verslag van het toernooi zal later volgen op de site van de TBN.

1 gedachte over “US Open 2009”

Plaats een reactie

Translate »