Joel Remak, brons tijdens de Dutch Open 2009

Dit jaar hebben meer dan 1100 deelnemers meegedaan aan dit A-toernooi van de ETU. Op de eerste dag van de Open Dutch in Eindhoven heeft Joel Remak een mooie prestatie neergezet. De pas achttienjarige Joel heeft in de zwaar bezette categorie tot 72 kg bij de senioren (55 deelnemers uit 20 landen) een zeer verdiende bronzen medaille gewonnen.

Joel wist een podiumplaats te bemachtigen door de volgende vier deelnemers naar huis te sturen: Anders Larsen (Denemarken) Jonathan Ben Aharon (Israel) Flamur Zuberi (Zwitserland) Grega Pirs (Slovenie) In de halve finale was wereldtopper Tommy Mollet uit Nederland hem net de baas. Poulewinnaar is uiteindelijk een andere topper, Servet Tazegul (OS Beijing brons), geworden. Fozail Abdoel en Nora El Hadj verloren helaas hun eerste wedstrijd. Raees Abdoel, Ahiliya Karia en Fatih Ural mochten op zondag het veld op. Alle drie verloren jammer genoeg met de golden point. Klik hier voor meer info over de Dutch Open.

3 gedachten over “Joel Remak, brons tijdens de Dutch Open 2009”

Plaats een reactie

Translate »