6th International “Windmills” Cup 2009

23 sporters van Koryo Den Haag reisden afgelopen zaterdag naar Dordrecht om te strijden voor een podiumplaats. Op deze zonnige zaterdag draaide de motor van het merendeel van onze sporters erg goed. Maar liefst negen eerste plaatsen, vier tweede plaatsen en acht derde plaatsen werden in de wacht gesleept. Ook werd dit jaar weer de clubbeker mee naar Den Haag genomen.

Bij de senioren en veteranen was er een eerste plaats voor: Ahiliya Karia Vikaash Sewnundun Nirko Brkik Tweede plaats: Richard Coomber Andre Christiaans Emine Kucukyildiz Derde plaats: Sven Dwars Danny de Langh Bij de aspiranten (A-klasse) en junioren was er een eerste plaats voor: Pricilla Wammes Loicq Rabarison Dilara Guk Alisha Jhinkoerai Fozail Abdoel Akash Soerdjbalie Tweede plaats: Melissa Baum Derde plaats: Ornella Wessel Michelle Schellevis Denise Schellevis Manuela Baum Fallon Voll Faissal Asserti Nora el Hadi is nog het noemen waard aangezien zij eigenlijk in de finale had moeten staan, maar door een scheidsrechterlijke dwaling, niet mocht aantreden. Al met al was een goed leuke dag voor de sporters met mooie resultaten. Klik hier voor de resultaten.

4 gedachten over “6th International “Windmills” Cup 2009”

Plaats een reactie

Translate ┬╗