Manuela Baum vice kampioen Dutch Open 2010

Afgelopen weekend vond in de Indoorsportcentrum in Eindhoven voor de 37ste keer de Dutch Open plaats.
Dit jaar deden er weer bijna 1000 deelnemers mee uit meer dan 50 landen. Onder de deelnemers waren vele wereldtoppers die op de afgelopen Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen nog medailles hadden veroverd. Daarnaast was de Dutch Open voor het eerst opgenomen in de World Taekwondo Federation (WTF) ranking, wat ervoor zorgde dat er nog harder werd gestreden om een podiumplaats te bemachtigen.

Taekwondo Koryo Den Haag wist tijdens dit loodzware toernooi een podiumplaats te bemachtigen. Manuela Baum won de tweede plaats na gemakkelijk de voorrondes door te zijn gekomen en de halve finale te winnen. Hiermee heeft Manuela laten zien dat zij tot de internationale top behoort in haar gewichtsklasse boven de 68 kg bij de junioren dames.

1 gedachte over “Manuela Baum vice kampioen Dutch Open 2010”

Plaats een reactie

Translate »