Koryo behaalt goud op NK Stijl 2010.

Afgelopen zondag 17 oktober 2010 vond de NK stijl plaats in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Taekwondoka’s uit heel Nederland streden in de A- en B-klasse om de titel Nederlands kampioen te bemachtigen. Vanuit Koryo deden er vijf deelnemers mee. Na een succesvol WK stijl in Tashkent, waar Nederland een bronzen plak behaalde in de categorie Master 1, was de NK stijl de eerste wedstrijd die weer plaatsvond. In de ochtend vochten Emine, Monique, Tony en Maja om een plaats in de B-klasse. Alle vier de sporters hebben erg hun best gedaan, dit heeft een tweede en derde plaats opgeleverd voor Monique en Emine. Tony en Maja moesten helaas genoegen nemen met een vierde en tiende plaats. ’s Middags trad Daniëlle van der Steen op de matten in de A-klasse categorie dames senioren 1. Niet zonder resultaat, want ze heeft welverdiend een eerste plaats bemachtigd. Ata Alavi die tijdens het WK stijl een bronzen medaille behaalde en gecoacht werd door Jafar Zareei, hoofdtrainer van Koryo, was ook aanwezig op het NK. Wederom heeft hij zijn kwaliteiten laten zien en is zo eerste geworden in zijn categorie.