NK Sparren 2011

Op 15 januari 2011 waren de Nederlandse kampioenschappen aspiranten, junioren en senioren. Dit evenement werd voor het eerst gehouden in het topsportcentrum van Almere. De toeschouwers hoefden geen entree te betalen; mede hierdoor werd dit evenement druk bezocht.

 

Bij de heren hebben wij 3 nieuwe Nederlandse kampioenen: Vikash Sewnundun, Oualid Belahsen en Volkan Ozkeles. Verder behaalde wij bij de heren, 3 keer een tweede plaats en 2 keer een 3de plaats. Met dit resultaat zijn we in het herenklassement als club 2de van Nederland geworden!

 

Bij de dames werd Sharon Monshouwer Nederlands kampioen. Verder behaalden we hier 1 tweede plaats en 3 derde plaatsen.

 

We hebben in totaal dus 4 eerste, 4 tweede en 5 derde plaatsen behaald! Van de 15 deelnemers hebben we dus 13 prijzen in de wacht gesleept. Met dit resultaat zijn we als team 2de van Nederland geworden!

 

Goud:

Vikash Sewnundun

Oualid Belahsen

Volkan Ozkeles

Sharon Monshouwer

 

Zilver:

Raushen Hohmarrow

Dylan Monshouwer

Manuela Baum

Joel Remak

 

Brons:

Fatih Ural

Nora El Hadje

Loicq Rabarison

Ahilliya Karia

Danny de Langh

Van harte gefeliciteerd allemaal

1 gedachte over “NK Sparren 2011”

Plaats een reactie

Translate »