Mission Olympic 2012!

Op 8 juni werd de 10de editie van Mission Olympic gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Mission Olympic is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het is in 2003 opgezet door  Coca-Cola en NOC-NSF om middelbare scholieren in beweging te krijgen. Dit jaar namen meer dan 150.000 scholieren deel aan dit evenement. Op 8 juni werd de finale gehouden.

Het evenement was vlak voor de Olympische Spelen in Londen en stond ook in het teken van deze Spelen. Taekwondo Koryo Den Haag was gevraagd om mee te doen aan de openingsshow van de jubileumeditie van dit grootse evenement. Een heleboel bekende topsporters waren aanwezig op deze dag. Z.K.H. prins Willem-Alexander was ook aanwezig voor de officiële opening.

Bij de start van de show werd het nummer gedraaid van Mark Ronson, speciaal gecomponeerd in opdracht van Coca-Cola t.b.v. Londen 2012. In de clip van dit nummer worden er een aantal sporten getoond waarbij het geluid van die sporten als inspiratie voor Mark Ronson heeft gediend. Een van die sporten is Taekwondo!

Onder leiding van Manni Zareei gaven Rakesh Debipersad, Danny & Milton de Langh en Fatih Ural  een leuke demonstratie. Een uitstekende promotie voor de taekwondosport en uiteraard ook voor onze club!

Beelden demonstratie: http://www.youtube.com/watch?v=vO1BiG2Gn9A&feature=plcp

Officiële website: http://www.missionolympic.nl

Plaats een reactie

Translate »