Indoor Brussel 2012

Op 8 december vertokken we in de vroege ochtend naar Brussel voor de laatste wedstrijd van het jaar. Dit jaar namen we deel met een kleine groep van 8 vechters. We behaalden 1 x goud, 3 x zilver en 4 keer brons. Vorig jaar behaalde Volkan overtuigend het goud in de juniorenklasse +78 kilo. Dit jaar vocht hij in de seniorenklasse +87 kilo en vocht zich na 2 winstpartijen naar de finale. Hier stond hij tegen een jongen van het Franse nationale team en verloor hij. Niettemin een prima prestatie van onze 18-jarige Volkan! Ahmet Baris stond na winstpartijen op Italie en Nederland in de finale tegen een Nederlandse jongen. Aan het begin van de tweede ronde moest zijn opponent na een prachtig geplaatste hoofdtreffer opgeven, goud voor Ahmet! Voor Joel was dit zijn eerste wedstrijd in 6 maanden. Na winst op Engeland en 2 maal België stond hij in de finale tegen een Spaanse jongen. Bij zijn eerste actie verrekte Joel zijn lies en moest hij helaas geblesseerd opgeven. De 17-jarige Fatih Ural stond ingeschreven in de junioren en seniorenklasse -63 kilo. Na 2 winstpartijen in beide klasses, raakte hij ongelukkig geblesseerd in de halve finale bij de senioren. Hierdoor moest hij ook opgeven bij de junioren met als resultaat 2 x brons.

Het wedstrijdteam van Koryo zal zich nu focussen op de Nederlandse kampioenschappen die op 19 januari 2013 zullen worden gehouden in het Topsportcentrum in Almere.

Goud:

  • Ahmet Baris

Zilver:

  • Volkan Ozkeles
  • Manuela Baum
  • Joel Remak

Brons:

  • Pricilla Wammes
  • Nora el Hadje
  • Fatih Ural (junioren)
  • Fatih Ural (senioren)

Plaats een reactie

Translate »