Jeugd presteert goed op de Twente cup 2013 in Enschede!

Op 10 april werd de Twente Cup in Enschede gehouden. Met een kleine groep gemotiveerde trainers, begeleiders, sporters en vechters vertrokken we in de vroege ochtend naar Enschede voor de weging. De wedstrijden waren voor de jeugd in de b en c klasse en verliepen prima. Het was een leuke dag voor onze sporters waarbij weer wedstrijdritme en ervaring werd opgedaan. Iedereen van harte gefeliciteerd! Yoldas Guneyli behaalde niet alleen een eerste plaats in zijn eigen klasse, maar werd aan het einde van de dag uitgeroepen tot beste speler van het toernooi! Yoldas: van harte gefeliciteerd met je extra beker, het hard trainen wordt beloond! De vechters van Koryo behaalden de volgende resultaten:

Goud:

Giani Ranzetti
Dylsina Soliana
Yusuf Yilmaz
Ilyas el Bouayadi 
Yoldas Guneyli

Zilver:

Damian Mansveld
Michel Ijmkers
Sheraisha Ghafoerkhan
Soroush Habiboellah

Brons:

Geandyno Soliana
Nilesh Autar
Nadir el Kouch
Amrish Hanoeman

 

 

Plaats een reactie

Translate »