Sabonim Manni Zareei behaalt 4de dan!

Op 15 juni 2013 heeft onze trainer Manni Zareei examen gedaan voor zijn 4de dan. Om te slagen voor dit examen moest hij een theorie-examen, 4 praktijkonderdelen en een breektest doen. Het theoriegedeelte bestond uit 35 meerkeuzevragen. Het praktijdgedeelte bestond uit: 1. het lopen van Poomsaes (schijngevechten), 2. het laten zien van verschillende ilbo, ibo & sambo taeryon (1, 2 en 3 stepsparringen), 3. het uitvoeren van hosinsul (zelfverdedigingen tegen mes en stokaanvallen), 4. het laten zien van chokki taeryon (een variatie aan beentechnieken). Afsluitend moest hij verschillende gyekpa (breektesten) doen. Manni slaagde duidelijk voor het examen en mag hij zich nu met trots 4de dangraadhouder en sabonim (meester) noemen!

Plaats een reactie

Translate »