Internationaal NRW toernooi In Duitsland

Op 26 en 27 november werd in Bonn het internationaal NRW toernooi gehouden. Dit toernooi was alleen voor de A-klasse (rode band en hoger).  450 deelnemers uit vele landen namen deel aan dit toernooi. Koryo deed mee met 4 deelnemers en behaalde 1 maal zilver en 2 x brons. Volkan Ozkeles en Fatih Ural namen deel namens het nationale team van Nederland. Volkan behaalde brons in de senioren klasse +87 kilo en Fatih behaalde eveneens brons in de heren seniorenklasse -63 kilogram.

Raushen Hohmarrow behaalde zilver met een gouden randje na 3 goede partijen te hebben gevochten in de cadetten klasse in 37 kilogram. Ahmet viel dit keer helaas buiten de prijzen. In een discutabele partij verloor hij met 7-6 van zijn opponent.

We zijn weer een ervaring rijker en gaan goed doortrainen voor de vele aankomende toernooien.

Plaats een reactie

Translate »