Mooie prestaties op Internationaal Toernooi in Aarschot!

Afgelopen zondag werd de 18de Beker van de Demervallei in Aarschot, Belgie gehouden. Er werden mooie resultaten behaald door onze leden op dit internationale toernooi. Sporters uit bijna 10 landen kwamen in Aarschot bij elkaar om te kijken wie de beste vechter is.

Voor onze sporters was het weer het eerste toernooi van het seizoen. Onze vechters deden het erg goed. We behaalden maar liefst 6 x goud, 4 x zilver en 2 x brons. In belgie moet men vechten om het brons. Vermeld moet worden dat al onze sporters die zilver wonnen met een golden point verloren. De golden point ronde is een extra ronde die wordt gehouden bij een gelijkspel in de reguliere tijd. Degene die in deze extra ronde het eerste punt scoort, wint de wedstrijd. Dit keer waren dat de tegenstanders, maar de volgende keer zijn dat hopelijk weer onze toppers.

We kunnen terugblikken op een geslaagde dag waarin in prima taekwondo werd getoond door onze sporters. We gaan door naar het volgende toernooi!

 

Goud:
Jeremy Mansveld
Ahmet Baris
Marien Daamen
Fatih Ural
Nora el Hadje
Joel Remak

Zilver:
Gianni Ranzetti
Raushen Hohmarrow
Kerim Zerik
Malyar Hashemi

Brons:
Nilesh Autar
Geandyno Soliana

Plaats een reactie

Translate »