Beste Team op Tong Il Jeugdtoernooi!

Op het 1ste Tong Il Jeugdtoernooi, gehouden op zaterdag 23 november, hebben onze jeugdleden voortreffelijk gepresteerd. Dit nieuwe jeugdtoernooi werd gehouden voor de pupillen, aspiranten en cadetten (7-14 jaar). Koryo Den Haag was aanwezig met een goed voorbereid team.

In Venray stonden onze 17 sporters goed te vechten. Dit resulteerde in fantastische resultaten op dit jeugdtoernooi. We behaalden maar liefst 16 prijzen! Aan het einde van de dag vertokken we met 9 x Goud, 3 x Zilver en 4 x Brons richting Den Haag. Met dit geweldige resultaat had Koryo Den Haag ook het beste taekwondoteam van het toernooi!

Goud:

 • Jeremy Mansveld
 • Gianni Ranzetti
 • Geandyno Soliana
 • Malyar Hashemi
 • Mert Ozkeles
 • Ahmet Baris
 • Sheraisha Ghafoerkhan
 • Hicham Chiki
 • Chakir El Maknouzi

Zilver:

 • Hannah Ring
 • Esengul Ozcicek
 • Yoldas Guneyli

Brons:

 • Floris Eissens
 • Nilesh Autar
 • Viren Pherai
 • Dylsina Soliana

Plaats een reactie

Translate »