Taekwondo Koryo Den Haag is de beste taekwondoschool van Nederland!

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Olympisch sparren heeft Haags Goud topsportvereniging Koryo Den Haag uitstekend gepresteerd. Op zondag 19 januari hebben zij met met 21 sporters beslag weten te leggen op 20 prijzen tijdens dit belangrijke evenement. De Nederlandse Kampioenschappen zijn alleen voor de A-klasse, vechters met een rode band of hoger.

Tijdens de Lotto Nationale Taekwondo Kampioenschappen die gehouden werden in het Topsportcentrum in Almere kwamen de beste vechters uit Nederland bij elkaar om te kijken wie de beste vechter was en wie aan het einde van de dag het beste team van Nederland was. Door de maar liefst 20 prijzen die Koryo behaalde, werden zij eerste in het klassement en mogen zij zich de beste taekwondoclub van Nederland noemen.

Koryo gaat met zijn wedstrijdselectie binnenkort naar onder meer Zweden, België, Duitsland en Luxemburg om te beginnen aan de kwalificatiereeks voor de Europese Kampioenschappen cadetten en senioren later dit jaar.

Plaats een reactie

Translate »