Ahmet Baris wint Brons op de Dutch Open 2014!

Op 15 & 16 maart werden in Eindhoven de Open Nederlandse Kampioenschappen gehouden voor cadetten, junioren en senioren. 1400 sporters uit de hele wereld verschenen aan de start op dit mondiale toernooi. Bijna alle Olympische en wereldkampioenen waren aanwezig op deze editie van de Dutch Open. De Dutch Open heeft een G-2 Status, dit betekent dat er punten waren te verdienen voor de wereldranglijst en de Olympische ranglijst. De tegenstanders waren vaak van (heel) hoog niveau. Hierdoor was het lastig om uiteindelijk op het podium te komen.

Ahmet Baris van Koryo Den Haag wist een prijs te pakken op dit toernooi! Na 3 winstpartijen op Duitsland (6-0), Engeland (15-2) en Nederland (12-0), verliest hij de halve finale nipt (2-3) van Engeland. Na Goud in Zweden op de Trelleborg Open, Zilver op de Luxemburg Open pakt hij nu een knappe Bronzen Medaille op de Dutch Open! Vermeld moet worden dat de cadettenklasse heren -37 kilogram met 24 sporters de drukste klasse was bij de cadetten! Van harte gefeliciteerd!

Plaats een reactie

Translate »