Zilver voor Ahmet Baris & Brons voor Viren Pherai op de Open Belgische kampioenschappen in Lommel!

Zilver voor Ahmet Baris & Brons voor Viren Pherai op de Open Belgische kampioenschappen in Lommel!

Op 5 en 6 april werden de Open Belgische kampioenschappen gehouden in Lommel. Van Koryo Den Haag wisten Ahmet en Viren een prachtige prestatie neer te zetten. De heren startten beiden in de cadetten klasse -37 kilogram. Deze klasse was zwaar bezet met 30 deelnemers uit heel Europa.

Ahmet won zijn 4 partijen respectievelijk van Bosnië, Duitsland, België en Finland. In zijn vijfde partij verloor hij helaas van Duitsland. Viren won na een vrijloting van Duitsland en België. In de halve finale verloor hij van de latere winnaar uit de poule. Een uitstekende prestatie van beide mannen. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

Silver for Ahmet and a Bronze medal voor Viren at the Belgian Open taekwondo championships! Congratulations!

Plaats een reactie

Translate »