Ata Alavi wint brons op WK Poomsae in Mexico!

Tijdens de eerste wedstrijddag van het Wereldkampioenschap Poomsae heeft onze Ata Alavi uit Rotterdam brons behaald in de klasse Master 2. De heer Alavi plaatste zich als vierde voor de finales waar hij een zware loting had. De opzet van de finales zijn gewijzigd tijdens dit WK. De finale bestaat uit een afvalsysteem van drie ronden.

Via een loting worden tegenstanders aangewezen die je moet verslaan om uiteindelijk voor het goud te strijden. In de eerste finaleronde moest de heer Alavi het opnemen tegen de huidig Europees kampioen Philippe Montosi uit Frankrijk. Mede door de goede presentatie wist de heer Alavi de huidige Europees kampioen te verslaan. In de tweede finale moest de heer Alavi het opnemen tegen de Mexicaan Oscar Mendiola Cruz. Na een spannende strijd verloor de heer Alavi nipt met 0.02 punt verschil en moest daardoor genoegen nemen met de derde plaats.

Ata is derde van de wereld! Van harte gefeliciteerd met alweer uw 4de WK medaille!

Ata Alavi

Plaats een reactie

Translate »