Nieuwsbrief juli 2007

Zomerstop{nl}Het taekwondoseizoen zit er al weer op. De zomervakantie komt er weer aan en dat betekent dus ook dat bij Taekwondo Koryo de zomerstop aanbreekt. {nl}Maar natuurlijk hoef je niet de hele vakantie zonder je favoriete sport, want zoals inmiddels goed gebruik is, kun je tijdens de zomerstop toch nog gewoon trainen. Hier zijn voor leden geen extra kosten aan verbonden. {nl}Leden die meedoen aan wedstrijden en niet op vakantie gaan worden geacht aan deze trainingen deel te nemen.{nl} {nl}De laatste training zal op zaterdag 14 juli in de vestiging van  de Dacostraat 42 plaatsvinden. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen beginnen vanaf maandag 4 september.{nl} {nl}Trainingdata gedurende de zomervakantie{nl}Zaterdag 28 juli, 4, 11 en 18 en 25 augustus.{nl}Locatie: Da Costastraat 42 in Den Haag (zijstraat van de Elandstraat){nl}Tijd: 12.00-14.00 uur. {nl} {nl}Korte samenvatting…{nl}Het afgelopen seizoen heeft Taekwondo Koryo weer heel veel goede resultaten behaald. Niet alleen individuele leden hadden succes, ook als club heeft Taekwondo Koryo bijna op elk toernooi, zowel nationaal als internationaal, de prijs behaald voor beste club. {nl}Er hebben dit seizoen wel meer dan 200 leden van Taekwondo Koryo een medaille gewonnen op een sparring

Plaats een reactie

Translate »