Groot aantal Koryo leden geselecteerd voor de Europese kampioenschappen sparring !

Van 26 t/m 28 oktober 2007 worden de Europese Junioren kampioenschappen taekwondo in de sparring discipline gehouden te Bakoe (Azerbeidjan). Hiervoor is een erg grote selectie Koryo leden geselecteerd.{nl}{nl}  {nl}

16 gedachten over “Groot aantal Koryo leden geselecteerd voor de Europese kampioenschappen sparring !”

  1. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie selectie, maar nu willen we ook prijzen zien… 😉 Ik zal in Bakoe aanwezig zijn en waarschijnlijk een dagelijks verslag op de site zetten, zodat iedereen alles bijna live kan volgen.

  2. Heeft iemand misschien een blauwe helm gevonden met de letters MS erop. Ik ben hem waarschijnlijk kwijt geraakt in de zusterstraat.Als je hem hebt gevonden laat het me dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten.

Plaats een reactie

Translate »