Nominatie voor SC Koryo tijdens het Haagse Sportgala.

Dit evenement wordt gehouden om de Haagse topsporters in het zonnetje te zetten. Alle Nationale kampioenen, Europees kampioenen en Wereldkampioenen worden hier in het zonnetje gezet en krijgen een herinneringsmedaille.

Taekwondo Koryo was ook als club genomineerd voor de jeugdsportprijs. Deze prijs is meestal voor talentvolle jeugdsporters. Door het feit dat Taekwondo Koryo zo veel jeugdige talenten naar de top brengt, waren wij als club genomineerd voor deze prijs.

Hier zijn wij erg trots op en vinden dit een enorme blijk van waardering voor onze al onze inspanningen.

De presentatie en aandacht is ook een erg goede zaak voor het taekwondo in het algemeen.

Bekijk de uitzending op TV West (kies de uitzending van 27/1/08).

2 gedachten over “Nominatie voor SC Koryo tijdens het Haagse Sportgala.”

Plaats een reactie

Translate »