Open Nederlandse kampioenschappen 2008

Onze sportschool heeft net wisselend succes deelgenomen aan dit ONK. Bonny, Vikash, Danny en Zohir moesten voor de eerste maal bij de senioren deelnemen en moeten nog wennen aan het niveauverschil. Allen hebben erg hun best gedaan, vielen niet in de prijzen.

Van onze junioren moest Joel helaas geblesseerd afzeggen voor de ONK. Billy, Murat, Sofyan en Rikesh verloren helaas in de voorrondes.

Angie heeft echter de zilveren medaille behaald. Eerst versloeg Angie Engeland, daarna Servië en in de finale trof Angie België. In de halve finale raakte Angie echter dusdanig geblesseerd dat ze op moest geven in de finale. Erg jammer want er zat goud in !!! Zilver met een goud randje dus !

9 gedachten over “Open Nederlandse kampioenschappen 2008”

Plaats een reactie

Translate »