Open Belgische Kampioenschappen 2008

Tijdens de Open Belgische kampioenschappen in Herentals hebben Koryo leden weer succes behaald.

De juniorenklasses waren zeer sterk bezet (sterker dan de ONK en ODK !). Op zaterdag heeft Raees een zeer verdiende bronzen medaille behaald, terwijl er meer in zat. De zondag heeft Joel een goed resultaat behaald door de zilveren medaille te behalen en de finale werd van Rusland nipt verloren (op golden point).

Op http://www.taekwondo.be/downloads/BelgianOpen08_results.pdf kan men de uitslagen van het toernooi zien. In het totaalklassement zijn we als club op de 15e plaats geeindigd. Dat is een mooie prestatie aangezien alleen nationale selecties beter hebben gepresteerd dan onze club.

Joel 2e OBK2008

6 gedachten over “Open Belgische Kampioenschappen 2008”

Plaats een reactie

Translate »