9th Open “Windmills” Kids-Pupils-Aspirants

Op zaterdag 11 april 2009 vond de 9th Open “Windmills” voor kids, pupillen en aspiranten in Dordrecht plaats. Ondanks de broeierige, tropische temperaturen in de zaal hebben wij met 22 deelnemers weer heel goed gepresteerd.

Kids/pupillen: Ahmet Baris, 1e Joey Meijden, 1e Raushen Homarow, 1e Mert Özkeles, 2e Esengül Özçiçek, 2e Anthony Koenn, 3e Menno Nachtegaal, 3e Julian Dolan, 3e Aspiranten: Melissa Baum, 1e Noer Abdoel, 1e Fatih Ural, 1e Tony Sobnath, 1e Jessy Toetenel, 1e Ornella Wessel, 2e Soedha Manna, 2e Diana Nitv, 3e Met dit geweldige resultaat heeft Koryo de tweede plaats in het clubbekerklassement behaald. Jongens en meisjes, allemaal van harte gefeliciteerd!

6 gedachten over “9th Open “Windmills” Kids-Pupils-Aspirants”

Plaats een reactie

Translate »