Open Belgium 2009

In Herentals is dit jaar op 18 en 19 april wederom de Open Belgium gehouden. Ahiliya Karia, Joel Remak en de gebroeders Abdoel mochten op zaterdag aan de slag en Fatih Ural mocht op zondag zijn kunsten vertonen.

Fozail won zijn eerste twee partijen en verloor in de kwartfinale. Als zijn conditie beter was had er misschien meer ingezeten… Raees moest meteen aantreden tegen de favoriet van de poule en de latere winnaar. Hij vocht goed maar kwam nog net te kort. Joel wist de eerste vier partijen te winnen maar verloor in de halve finale net van Iran. Ook hij had verder kunnen komen als zijn uithoudingsvermogen hem niet in de steek had gelaten. Een derde plek was het resultaat voor Joel. Een zeer verdiende bronzen medaille iwas er ook voor Ahilya die na twee winstpartijen in de halve finale nipt verloor. Op zondag knokte de pas 13-jarige Fatih erg goed bij de junioren en stuurde twee tegenstanders overtuigend naar huis. Uiteindelijk in de halve finale verloor hij van Polen. Met drie bronzen medailles mag de vijftallige afvaardiging redelijk tevreden zijn, maar zoals vaker had er voor een aantal sporters meer ingezeten als zij meer getraind hadden. Voor de resultaten klik hier.

4 gedachten over “Open Belgium 2009”

Plaats een reactie

Translate ┬╗