Taekwondo Koryo Den Haag en Mondriaan Fit@School.

Mondriaan biedt met Fit@School een ideaal sportcentrum voor Taekwondo Koryo Den Haag. Samen zorgen ze voor de uitgebreide training die nodig is bij taekwondo. Deze training is speciaal samengesteld, zodat het een perfecte aanvulling is voor de topsporters van Taekwondo Koryo Den Haag.

 

In het schooljaar 2007-2008 is op het Leeghwaterplein een nieuw schoolgebouw gerealiseerd voor het ROC Mondriaan. Daarbij is ook een nieuw leer/werk bedrijf opgestart met de naam Fit@School. Fit@School is een leerbedrijf en verzorgt lessen voor medewerkers en studenten van ROC Mondriaan. Een andere groep die gebruik kan maken van het fitnesscentrum zijn topsporters. Op dit moment biedt Fit@School onderdak aan verschillende topsporters, waaronder basketballers en korfballers. Sinds mei 2009 biedt Fit@School ook trainingsfaciliteiten voor de Taekwondo Koryo Den Haag.

 

Elke donderdag middag van 17:00 tot 19:00 geeft het team bij Fit@School een specifieke kracht en cardiovasculaire training voor Taekwondo Koryo Den Haag. Door middel van personal training en groepslessen kunt u al snel een goede vooruitgang boeken.

Hard trainen en plezier hebben staan bij Fit@School hoog in het vaandel!

 

 

Jesper Ebing & Wijnand Wenteler.

1 gedachte over “Taekwondo Koryo Den Haag en Mondriaan Fit@School.”

Plaats een reactie

Translate »