Wie wint de Rijswijkse sportprijs?

Heeft u ook zo genoten van sportief 2009? Kent u iemand uit Rijswijk die een ongelooflijke, bijzondere of uitmuntende sportprestatie heeft geleverd? Elk jaar reikt de gemeent de Rijswijkse Sportprijzen uit aan sporters, die een aansprekende prestatie hebben geleverd.

De genomineerden zijn bekend en de voorbereidingen voor de Rijswijkse Sportprijs 2009 zijn in volle gang. Op vrijdag 29 januari 2010 is het zover. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Sir Winston Music & Entertainment Club aan het Generaal Eisenhowerplein 27 te Rijswijk wordt bekend wie de winnaar is van de Rijswijkse Sportprijs, de Jeugd sportprijs, de Teamsportprijs, de Jeugdteam sportprijs, de Sponsorprijs en de Publieksprijzen. U kunt tot en met vrijdag 22 januari uw favoriete individuele sporter of uw favoriete team de winnaar maken van de publieksprijs door op http://www.rijswijk.nl/Over_Rijswijk/Thema_s/Sport/Stem_nu_voor_de_Sportprijs_2009 te stemmen.

Plaats een reactie

Translate »