8e dan voor grootmeester Zareei

Op 11 juli jl. is onze grootmeester geslaagd voor zijn 8e danexamen! Na een intensieve trainingsstage bij grootmeester Kang Shinchul in zijn bekende Namchang dojang in Suwon heeft hij met goed gevolgd het examen afgelegd in Kukkiwon. Kukkiwon, ook wel bekend als The Wold Taekwondo Headquarters is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea.

Koryo Den Haag mag blij zijn met dit prachtige resultaat van zijn hoofdtrainer. Naast het praktijkdeel, moest grootmeester Zareei van tevoren een scriptie inleveren. In zijn scriptie moest onder andere worden opgenomen wat hij voor de taekwondosport heeft betekend en hoe zijn taekwondocarrière er uit ziet. Met grootmeester Zareei telt Nederland nu twee achtste dangraadhouders.

 Na zijn reis in Korea zal grootmeester Zareei naar Vladivostok, Rusland reizen om het Nederlandse stijlteam te coachen op de Wereldkampioenschappen stijl. De Wereldkampioenschappen vinden plaats van 29 augustus tot en met 31 juli.

 Namens alle leerlingen, begeleiders en vrijwilligers van taekwondo Koryo: van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!

Plaats een reactie

Translate »