Bezoek Grandmaster Kang Shin Chul

Op woensdag 15 juni bezocht Grootmeester Kang Shin Chul onze club in Den Haag. Samen met zijn vrouw en assistent trok hij door Europa om een aantal seminars te verzorgen. Na het verzorgen van trainingen in Engeland en Zweden hield hij hier een korte vakantie om even op te laden en vervolgens weer een seminar in Portugal te verzorgen.

Grandmaster Kang Shin Chul is een van de beste trainers ter wereld. In de jaren 80 en 90 was hij nationaal sparringstrainer en coach van het Iraanse sparringsteam. Vanaf  2005 tot 2010 was hij hoofdtrainer stijl van het Iraanse stijlteam. Dit alles niet zonder succes, het Iraanse sparringsteam is tegenwoordig bij de heren de absolute nummer 1 van de wereld. Bij het onderdeel stijl behoort het al jaren steevast tot de top 3 van de wereld! Daarnaast heeft de taekwondoschool van deze grootmeester al meerdere wereldkampioenen stijl voortgebracht.

Bij taekwondo Koryo Den Haag heeft assistent Cho onder leiding  van Master Kang een leuke en leerzame training verzorgd aan de jeugd – en volwassenengroep.

Plaats een reactie

Translate »