Open West Vlaamse kampioenschappen

Op zaterdag 22 oktober gingen vier van onze A-klasse (rode band en hoger) sporters naar België om deel te nemen aan de Open West-Vlaamse kampioenschappen. De wedstrijden waren goed georganiseerd en verliepen dan ook soepel. Allereerst mochten onze 2 aspiranten (11-13 jaar) aan de slag. De pas 11-jarige Raushen moest in de finale tegen een Belgische jongen, die hij makkelijk met 7-0 versloeg. Teamgenoot Ahmet moest in de kwartfinale tegen een boomlange Belg. In België mogen ook de aspiranten naar het gezicht trappen. De Belg maakte goed gebruik van zijn lengte en wist veel punten te scoren door naar het gezicht te trappen. Ahmet vocht erg goed, maar verloor net. Desalniettemin een uitstekende prestatie van de 11-jarige Ahmet, die vocht voor wat hij waard was. Sharon Monshouwer werd eerste in de dames junioren klasse. Fatih Ural vocht in de heren junioren klasse. Na 3 partijen stond hij in de finale tegen een goede Belg. Het werd een spannende partij waarbij prachtige taekwondotechnieken werden getoond. Fatih wist deze partij te winnen en het goud was een feit. Aan het eind van de dag werd Fatih hij uitgeroepen tot beste vechter van het toernooi! Koryo won in totaal 3 gouden plakken en de prijs voor beste vechter van het toernooi! Een prachtig resultaat en een mooie ervaring voor onze 4 vechters!

Plaats een reactie

Translate »