Residence Open A-Class

Op zaterdag 5 november werd er een sparringstoernooi gehouden in Den Haag. De wedstrijden waren alleen voor de A-klasse en werden voor het eerst georganiseerd. Het toernooi werd mede georganiseerd door Seongong. De dag verliep soepel en de coaches kregen een warme maaltijd aangeboden tijdens de lunch.

 

Voor bijna al onze deelnemers was dit het eerste toernooi van het jaar.

 

De volgende prijzen zijn behaald:

 

1ste prijs:

 

-Sharon Monshouer

-Pricilla Wammes

-Yasser Belahsen

 

2de prijs:

 

-Manuela Baum

-Robert Radermacher

-Ahmet Baris

-Esengul Ozicek

-Vikash Sewnundun

-Suraiya Karia

-Nora El Hadi

-Abhi Ramdas

-Volkan Ozkeles

 

3de prijs:

 

-Emine Kucuckyildiz

-Fatih Ural

-Oualid Belahsen

 

 

Aan het einde van de dag werd onze grootmeester Zareei naar voren geroepen. De leerlingen hadden onder leiding van Monique Roos een verassing voor de meester in petto, de meester was namelijk jarig! De grootmeester moest plaatsnemen op een versierde stoel en al snel werd er gezongen en werden er cadeautjes overhandigd. Een leuke afsluiter van de dag!

Plaats een reactie

Translate »