Trainers Koryo Den Haag actief op nationaal en mondiaal niveau!

 

Grootmeester Zareei op World Taekwondo Leader Forum in Seoul

 

Op uitnodiging van Kukkiwon (World Taekwondo Headquarters) reisde onze grootmeester naar Korea om aanwezig te zijn op de Second World Taekwondo Leader Forum in Seoul. Tijdens deze 4 daagse bijeenkomst waren ruim 100 taekwondo grandmasters en taekwondoleiders vanuit de hele wereld naar Seoul gereisd om de toekomst van de taekwondosport te bespreken.

 

Er werd onder meer gesproken over taekwondo marketing, taekwondo op de OS 2012 en over taekwondo als moderne en Olympische sport in de toekomst. Grootmeester Zareei was ook aanwezig op de First World Taekwondo Leader Forum, dit werd een aantal jaren geleden gehouden. We kunnen er als vereniging trots op zijn dat onze hoofdtrainer zich op mondiaal niveau bezig houdt met de toekomst van taekwondo.

 

 

Manni Zareei geslaagd voor diploma danexaminator

 

Clubtrainer Manni is geslaagd voor de diploma danexaminator. Hij is een van de twaalf die slaagden voor de cursus tot danexaminator. Het examen werd op 30 september jl. gehouden en bestond uit een theoretische en praktische gedeelte. Het praktische gedeelte bestond uit het afnemen van een nationaal proefexamen voor kandidaten die trainden voor hun zwarte band, eerste en tweede dan.

 

Na het ontvangen van zijn licentie mag Manni namens de Taekwondo Bond Nederland landelijk danexamens afnemen voor kandidaten die opgaan voor hun zwarte band.

Naast grootmeester Zareei, die lid is van het College Hogere Dangraadhouders en in de Examencommissie van de TBN zit, hebben we nu nog een trainer die zich actief gaat bezig houden met het afnemen van zwarte band examens.

Plaats een reactie

Translate »