International Masters NRW

In Gummersbach werd in het weekend van 26 & 27 oktober het International Masters NRW toernooi gehouden. Het was een hoogwaardig A-klasse toernooi met topvechters uit meer dan 15 verschillende landen. Wij deden mee met 6 sporters waarvan er 4 op zaterdag en 2 op zondag vochten. Wij behaalden 2 zilveren en 2 bronzen medailles, een mooi resultaat. Voor onze aspiranten is het goed om naar het buitenland te gaan, daar er in Nederland onder de 14 jaar niet naar het hoofd getrapt mag worden en in alle andere Europese landen wel.

Onze sporters zijn weer een internationale ervaring rijker en nemen dit mee naar hun voorbereiding op andere toernooien die eraan komen.

Er was zilver voor: Raushen Hohmarrow & Manuela Baum

Brons was er voor: Sharon Monshouwer en Ahmet Baris

 

 

Plaats een reactie

Translate »