Taekwondo Koryo ontvangt wederom Haags Goud Keurmerk!

Koryo Den Haag is door de gemeente Den Haag en Den Haag Topsport wederom verkozen tot Haags Goud topsportvereniging. Uit handen van sportwethouder Karsten Klein ontvingen 12 Haagse topsportverenigingen het Keurmerk. Haags Goud is het keurmerk rondom topsport in Den Haag. Het Keurmerk is een mooie bevestiging en erkenning voor al het harde werken van onze trainers en sporters de afgelopen jaren.

We kunnen als vereniging trots zijn op datgene wat wij in het verleden hebben gepresteerd. Met dit Keurmerk hebben we een extra stimulans om nog harder te werken en ervoor te zorgen dat wij in de toekomst nog mooiere resultaten behalen op nationaal, Europees en mondiaal niveau! Met zijn allen binnen de vereniging hard werken om uiteindelijk het hoogst haalbare te halen; Olympisch Goud met een Haags randje!

Beelden van de uitreiking: http://www.youtube.com/watch?v=mp1FSN8_LRo

Plaats een reactie

Translate »