Topresultaat op Residence Open 2012

Met een kleine groep van 9 A-klasse sporters namen we op zaterdag 10 november deel aan het Residence Open Toernooi in Den Haag. Het eindresultaat van onze sporters, trainers en coaches was goed. We behaalden 4 maal goud, 2 maal zilver en 2 maal brons!

Goud:
Ahmet Baris (heren aspiranten -36 kilo)
Ahilliya Karia (dames senioren -53 kilo)
Manuela Baum (dames senioren +73 kilo)
Fatih Ural (heren senioren -63 kilo)
Zilver:
Esengul Ozcicek (dames aspiranten -45 kilo)
Vikash Sewnundun (heren senioren -54 kilo)
Brons:
Satar Heydari (heren junioren -63 kilo)
Volkan Ozkeles (heren senioren +87 kilo)

Ahilliya Karia vecht normaliter bij de dames senioren -46 kilogram. Daar zij in de klasse -46 en -49 kilo geen tegenstanders had, moest zijn in de klasse -53 vechten. Na 2 winstpartijen wist zij verdiend het goud te behalen!

Fatih Ural is nog junior, maar vocht mee met de senioren. Na 4 partijen die hij allemaal goed uitvocht en in zijn voordeel afsloot, wist hij voor de tweede maal dit seizoen een toernooi op zijn naam te schrijven in de heren seniorenklasse -63 kilogram!

 

Plaats een reactie

Translate »