Clubwedstrijden Stijl 2012

Op zondag 18 november werden de Koryo clubwedstrijden stijl traditiegetrouw gehouden in de Dacostastraat in Den Haag. Met deze clubwedstrijden proberen we top- en breedtesport dichter bij elkaar te brengen en aan te moedigen. Het werd een fantastische dag met 120 sporters die allen enorm hun best deden. Jong en oud, beginners en ver gevorderden namen deel aan dit toernooi.

 

Tussen de wedstrijden door, gaven onze meer ervaren sporters een spectaculaire demonstratie waarin alle onderdelen van de taekwondosport aan bod kwamen. Door deze demonstratie kregen onze (jonge) leden en de ouders en toeschouwers een beter beeld van wat taekwondo precies is. Met veel enthousiasme, gejuich en applaus keken de jongere sporters naar hun vaak oudere en ervaren teamgenoten.

 

Kortom: het was een geslaagde dag met veel winnaars! Alle sporters, juryleden, vrijwilligers en ouders bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet!

Plaats een reactie

Translate »