Topprestatie Taekwondo Koryo Den Haag op de NK Taekwondo 2013!

 

Koryo Den Haag heeft tijdens de Nederlandse Kampioenschappen taekwondo wederom laten zien waarom zij tot de absolute top behoort. De kampioenschappen werden op 19 januari gehouden in het Topsportcentrum in Almere. De N.K. is voor de A-klasse, de hoogste klasse waaraan taekwondokas alleen mogen meedoen als ze de rode band of hoger hebben. Vechters uit het hele land kwamen bij elkaar om uit te maken wie het sterkst is en zich aan het einde van de dag Nederlands Kampioen mag noemen. Koryo nam deel met een 16-tal sporters en boekte een uitstekend resultaat. Er werd maar liefst 15 maal een prijs gewonnen: 5 x keer Goud, 6 x Zilver & 4 x brons! Met dit prachtige resultaat werd Koryo tweede in het overall eindklassement! Een ontzettend goede prestatie van deze Haags Goud Topsportvereniging.

 

Goud:

Kelly Elsholz

Esengul Ozcicek

Ahillya Karia

Pricilla Wammes

Nore en Hadi

 

Zilver:

Julian Dolan

Sharon Monshouwer

Viren Pherai

Fatih Ural

Manuela Baum

Monique Hoog

 

Brons:

Raushen Hohmarrow

Vinita Sewnundun

Vikaash Sewnundun

Volkan Ozkeles

Plaats een reactie

Translate »