Succesvol optreden in België

Op 2 februari werd de Keumgang Cup Sparring in Diest gehouden. Met 10 man sterk vertrokken we naar België om ervaring op te doen. Er waren bijna 300 deelnemers uit Belgie, Nederland, Luxemburg, Duistland, Zweden, Zwitserland en Engeland naar dit toernooi gekomen. Bij de jeugd waren er veel inschrijvingen en waren de tegenstanders sterk. Men moest hard aan de bak om een prijs te bemachtigen. In tegenstelling tot in Nederland moest er voor de derde plaats worden gevochten. Bij de a-klasse werd gevochten met het elektronisch systeem. Onze sporters hebben goed gevochten en buitenlandse ervaring opgedaan. Resumerend een leuke en leerzame dag waarbij we als team 2de werden in het eindklassement!

Goud:

Ahmet Baris (heren aspiranten a-klasse -37 kilogram)

Gianni Ranzetti (heren pupillen c-klasse -40 kilogram)

Pasha van Bijlert (heren senioren c-klasse -58 kilogram)

Volkan Ozkeles (heren senioren a-klasse +87 kilogram)

Zilver:

Dylsina Soliana (dames pupillen c-klasse -50 kilogram)

Brons:

Jeremy Mansveld (heren aspiranten c-klasse -32 kilogram)

Geandyno Soliana (heren pupillen c-klasse -40 kilogram)

Plaats een reactie

Translate »