Geweldig resultaat op de Open Luxemburgse Kampioenschappen!

Op vrijdag 21 februari vertrokken we met ons team naar Luxemburg voor de Open Luxemburgse kampioenschappen in Dulange. Na een reis van 4 uur kwamen we aan in het pittoreske Luxemburg. Nadat we hadden gewogen in de sporthal gingen we door naar het hotel om in te checken. Het Italiaanse restaurant om de hoek bij ons hotel leek ons een goede plek om met zijn allen te eten. Het was erg druk, maar we werden goed geholpen en hadden een eigen aparte ruimte gekregen waar we konden genieten van de prima pizza’s en pasta’s die ze hadden. Na het ontbijt op zaterdag, vertrokken we in alle vroegte naar de sporthal om te knallen.

De jeugd mocht de spits afbijten en deed dit op een manier die we van ze gewend zijn. Er werden mooie resultaten behaald. Later op de dag was het de beurt aan de junioren en senioren. Ook deze groep presteerde prima. We sloten de dag af met 6 x Goud, 4 x Zilver en 2 x Brons. Ons team, bestaande uit 14 sporters, eindigde op een tweede plek in het totaalklassement! Een (gecombineerde ) Brits team bestaande uit ruim 30 sporters eindigde op de eerste plaats.

Er waren maar liefst 100 teams uit bijna 15 landen aanwezig op deze kampioenschappen. We kunnen trots zijn op het feit dat we tweede zijn geworden in het klassement. Goud Malyar Hashemi Mert Ozkeles Jeremy Mansveld Raushen Hohmarrow Pasha van Pijlert Joel Remak Zilver Ahmet Baris Volkan Ozkeles Esengul Ozcicek Fatih Ural Brons Vikaash Sewnundun Amrish Hanoeman

Plaats een reactie

Translate »