Goud & Zilver op de Trelleborg Open in Zweden!

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari werd in Trelleborg (Zweden) de Open Zweedse Kampioenschappen (Trelleborg Open) georganiseerd. Dit toernooi is een G2 wereldtoernooi. Als je op dit toernooi scoorde dan behaalde je punten voor de wereldranglijst. Er waren 1300 spelers op dit uitstekend georganiseerde toernooi. Uit de hele wereld waren veel nationale teams aanwezig met hun selecties om te strijden voor eremetaal. Ook streden er veel Olympisch en wereldkampioenen om punten te behalen voor de world ranking.

Koryo deed mee met 5 spelers. Na een lange reis per bus en boot kwamen we aan in een uitstekend hotel waar we goed werden ontvangen door de gastvrije Zweedse eigenaar. Na een goede nachtrust was het op zaterdag de beurt aan Ahmet, Raushen en Fatih.

Ahmet Baris behaalde Goud in de klasse cadetten -37 kilogram! Zilver was er voor clubgenoot Raushen Hohmarrow! Na allebei 4 x gevochten te hebben, stonden ze in de finale tegenover elkaar! Iets om trots op te zijn en een goede voorbereiding voor de andere open toernooien die er aan gaan komen.

Fatih Ural vocht in de senioren Olympische klasse heren -68 kilo. Na 3 winstpartijen stond hij tegen de wereldkampioen uit Kroatië. Helaas verloor hij van deze ervaren vechter die uiteindelijk het goud won. Joel en Volkan kwamen helaas niet ver op dit zware toernooi. Het was een geslaagde weekend waarin we veel hebben geleerd. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Plaats een reactie

Translate »